Category Archives: Albanian

Automatizimi Faqja kryesore ,
Menaxhim Ndërtimi ,
Domotics

Testimi dhe vlerësimi i CommManager dhe kontrolluesit LevelManager me modulin demo e Ethernet automatizimi eHouse shtëpi

Demonstrim i zgjuar në shtëpi modul eHouse4Ethernet lejon testimin dhe vlerësimin e të gjithë kontrollorëve të .
Moduli i vlerësimit është një eHouse inteligjente ndërtesë veshur pothuajse të gjitha burimet e hardware ruajtur në një fabrikë të prodhimit zëvendësuar PCB në shtëpi . Continue reading Testimi dhe vlerësimi i CommManager dhe kontrolluesit LevelManager me modulin demo e Ethernet automatizimi eHouse shtëpi

Lidhja dhe testimin e kontrollorëve EthernetRoomManager , EthernetHeatManager duke përdorur Module shfaq gabimet

Ethernet eHouse – Demonstrim i zgjuar në shtëpi modul , lejon testimin dhe vlerësimin e të gjithë kontrollorëve të Ballina Automatizimi eHouse .
eHouse inteligjente Vlerësimi ndërtimi Moduli është i përmban të gjitha burimet e hardware ruajtur në instalimin e prodhimit zëvendësuar PCB në shtëpi . Continue reading Lidhja dhe testimin e kontrollorëve EthernetRoomManager , EthernetHeatManager duke përdorur Module shfaq gabimet

Vlerësimi modul – demonstrim i eHouse shtëpi Ethernet zgjuar

Home_Automation eHouse është një zgjidhje e avancuar për shtëpinë elektronike , duke zbatuar algoritme shumë , të cilat veprojnë të pavarur nga njëri-tjetri .
Testimi dhe debugging sjelljen e kontrollues është shumë më e lehtë se sa në një tryezë të instaluar në ndërtesën e .
Demonstration / Vlerësimi Moduli duhet të jetë mjet i parë , që ju lejon për të hartuar dhe provë instalimin dhe konfigurimin e automatizimit në shtëpi , ende në fazën e automatizimit të kontrollit të projektimit . Continue reading Vlerësimi modul – demonstrim i eHouse shtëpi Ethernet zgjuar

OpenRemote . Org Instalimi: Designer , Kontrollues , Zgjua për shtëpi automatizimi eHouse

Automatizimi në shtëpi eHouse – Instalimi i një konfigurimin> ; OpenRemote kontroll mjedis për automatizimin ndërtimin e eHouse dhe vizualizimi .
Për shkak të kohës shumë të mëdha – konsumojnë dhe instalimin e OpenRemote . Org , cila , së bashku me një fotografi shkarkimit nga interneti: OpenRemote , komponentët , bibliotekat , Konfigurimi mund të marrë edhe disa ditë . Për të lehtësuar instalimin ne prezantojë versionin konfiguruar dedikuar për sistemin eHouse gatshëm për të hartuar dhe për të instaluar .
Testet janë kryer në një 7 Premium Faqja 64b Windows- . Continue reading OpenRemote . Org Instalimi: Designer , Kontrollues , Zgjua për shtëpi automatizimi eHouse

Instalimi OpenRemote . Org në PC lokale për integrim me automatizimin eHouse shtëpi

Automatizimi në shtëpi eHouse (eHouse4OpenRemote software) .
Integrimi OpenRemote . Org (OR) me automatizimin ndërtimin e eHouse .
OpenRemote . Org është një projekt i hapur (burim i hapur) integrimin e sistemeve të ndryshme të kontrollit , i largët , automatizim , HiFi , Televizor , SAT dhe ndërtimin e automatizimit .
Ajo është gjithashtu e mundur që të integrohen OpenRemote . Org me sistemin e ndërtimit eHouse inteligjente . Continue reading Instalimi OpenRemote . Org në PC lokale për integrim me automatizimin eHouse shtëpi

eHouseFor OpenRemote – burim të hapur burim kodi të integrojë me panele automatizimi ndërtimin e kontrollit . Eksportit të dhënave të OpenRemote . Org

Automatizimi në shtëpi mund të integrohet me OpenRemote . Org duke përdorur këtë softuer në Java .
Pra, ajo mund të punojë në çdo hardware me një makinë virtuale Java implementuar . Continue reading eHouseFor OpenRemote – burim të hapur burim kodi të integrojë me panele automatizimi ndërtimin e kontrollit . Eksportit të dhënave të OpenRemote . Org

Shtëpi eHouse automatizimi software për Windows Mobile , Windows Phone – . Burimi NET Framework Hapur

Faqja zgjuar eHouse – Software Open Source . NET (eHouse4DotNet) .
Screenshots e softuerit me burim të hapur për Windows Mobile , Windows Phone (eHouse4WindowsMobile , eHouse4WindowsPhone) .
Programe në tërësinë e saj është vetëm në dispozicion për përdoruesit e sistemit eHouse . Continue reading Shtëpi eHouse automatizimi software për Windows Mobile , Windows Phone – . Burimi NET Framework Hapur

eHouse4Java eHouse Software Faqja Automatizimi – Open Source

eHouse Automatizimi në shtëpi – Software është një eHouse4Java burim të hapur software sipas licencës GNU për përdoruesit e sistemit eHouse vetëm .
Ajo mundëson:

 • Kontrolli Tekst
 • kontrollit grafike
 • vizualizimi grafike e statusit të sistemit
 • vizuelizimin grafik i sistemit (automatike për secilin dhomë / kontrollues)
 • komunikimi me kontrollorët
 • Pritja dhe statusi sinkronizimin e të gjithë kontrollorëve të me anë të TCP / IP protokollit , Rrjetet (LAN , WAN , Intranet , Internet)
 • Pritja dhe statusi sinkronizimin e të gjithë kontrollorëve të me anë të UDP protokoll (LAN , Intranet)
 • Statusi Mbledhja e të gjitha kontrollorëve për përpunim të mëtejshëm , p.sh. për qëllim të:
 • Vizualizimi
 • Krijo Shkrime
 • Krijo algoritme të kontrollit tuaj dhe sisteme të përkushtuar
 • Krijo serverat e komunikimit dhe porta për ndonjë sistemet e jashtme
 • Integrimi me hardware dhe software e tjera, si dhe të tretë – pajisjet e partisë
 • Transferimi i ngjarjeve të kontrolluesit mbi TCP / IP
 • Kontrolli zëri

Continue reading eHouse4Java eHouse Software Faqja Automatizimi – Open Source

Integrimi i automatizimit në shtëpi eHouse për OpenRemote . Org Mjedisi

OpenRemote . Mjedisi org lejon krijimin e qëndrimit – vetëm kontrolluar panele të kontrollit të sistemeve të ndryshme në lloje të bimëve Automatizimi në shtëpi Producer :

Undo redaktimet

New! ;

 • Ndërtimi automatizimi në standardet e ndryshme
 • Ndërtesat inteligjente në standardet e ndryshme
 • Audio / Video , HiFi prodhuesit të ndryshme
 • mundësia e ndonjë integrim me java

Continue reading Integrimi i automatizimit në shtëpi eHouse për OpenRemote . Org Mjedisi

Vizualizimi shtëpia individuale dhe kontrollin grafike nga sistemi eHouse Automatizimi – Java

Vizualizimi grafike e Automatizimi eHouse Faqja kryesore shtrihet mjedis të zhvillimit për sistemin dhe krijon mundësinë e një zhvillim të software të pavarur për përdoruesit përfundimtarë system ofeHouse , kompanitë e lidhura dhe bizneset që dëshirojnë të kontribuojnë në mënyrë individuale në programimin JSE mjedisin (Java) . Continue reading Vizualizimi shtëpia individuale dhe kontrollin grafike nga sistemi eHouse Automatizimi – Java

Authentication dhe prerjet në kontrollorëve automatizimi të ndërtimit nëpërmjet TCP / IP

Ndërtimi eHouse Automatizimi i Sistemit ofron lidhjes dhe Telekomandë i dhomave mbi Ethernet , WiFi , Internet .
Statusi pritja e kontrollorëve të mund të merret me anë të UDP transmetim të përhershme (pa lidhje) ose me lidh me serverin mbi TCP / IP .
Dërgimi komandave e kontrollit të kontrolluesve, është e mundur vetëm pas TCP / IP që ka një besueshmëri shumë më të lartë dhe lidhje rrit securit saj . Continue reading Authentication dhe prerjet në kontrollorëve automatizimi të ndërtimit nëpërmjet TCP / IP

Ngritja e mjedisit zhvillimit NetBeans IDE për të krijuar aplikacione Java (aplikacionet standarde PC , Dhe aplikacionet në Android midlet)

NetBeans IDE është një nga mjediset e zhvillimit më të popullarizuara , sidomos në mesin e programuesit rishtar .
Në një mënyrë shumë të thjeshtë dhe të shpejtë për t'i përgatitur ato për zhvillimin Java e aplikimit në të dy PC dhe celular të rregullt të quajtur MIDlets dhe Android . Një tjetër argument është se ai është plotësisht i lirë me shumicën e multi – extensions programimit – një platformë për një shumëllojshmëri të gjuhëve të programimit â € <â € <dhe Scripts , e cila jep një fushë loje për zhvillimin e softuerit amatore dhe profesionale për kontrollin sterujÄ … bashkëpunimin Automatizimi në shtëpi eHouse . Continue reading Ngritja e mjedisit zhvillimit NetBeans IDE për të krijuar aplikacione Java (aplikacionet standarde PC , Dhe aplikacionet në Android midlet)

Ndërtimi eHouse Automatizimi i Sistemit – Android software për të marrë statusin e kontrollorëve nëpërmjet PZHU

Ethernet Automatizimi në shtëpi eHouse ju lejon të automatikisht dërgoni një status broadcastu UDP (User Datagram Protocol) , të cilat mund të merrni të gjitha pajisjet në LAN tuaj ose WiFi dhe IP kënaqjen kusht – Gjendet në maskë lokal 255 . 255 . 255 . 0 , e cila është transmetuar jashtë statusit të adresat IP e kontrollorëve 192 . 168 . 0 . x . Continue reading Ndërtimi eHouse Automatizimi i Sistemit – Android software për të marrë statusin e kontrollorëve nëpërmjet PZHU

Storage Renewable Energy , ngrohje diellore

Burimet më të ripërtëritshme të energjisë ka një bilanc mesatar të energjisë (mesatarja 1 cikli vit) shumë të ulët apo edhe afër zeros .
Të gjitha burimet e ripërtëritshme të energjisë të tilla si era , ngrohje dielli , etj . janë të përkohshme dhe kanë nevojë të përdorin ato , është në përgjithësi në një kohë shumë më vonë se të pranishëm ” prodhim i tepërt ” . Continue reading Storage Renewable Energy , ngrohje diellore

Ujë edhe për ftohje në verë dhe ngrohje në dimër në vend të GHE dhe automatizimi saj

Automatizimi në shtëpi , Managemen Ndërtimi eHouse – përdorin edhe ujin në vend të GHE për energjinë .
Këmbyesit e ngrohjes terren të ketë një numër të meta diskutuar në artikullin ” ngrohjes exchanger terren pro dhe kundër ” .
Në disa komplote veçanërisht bujqësore dhe fermave mund të ofrojnë një alternativë e cila është shumë më efektive se GHE .
Në fermat e vjetra kanë puse uji do zgjidhja vertebrale edhe më të lirë . Continue reading Ujë edhe për ftohje në verë dhe ngrohje në dimër në vend të GHE dhe automatizimi saj

Ngrohjes exchanger terren për rimëkëmbjen e energjisë

Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi eHouse – GHE përdorimin e energjisë së lirë për shërimin e tokës .
Ngrohjes exchanger terren është edhe – komponent i njohur i sistemit të ventilimit dhe çlodhje .
Ajo është bazuar në vend thellë nëntokë (të paktën 2m) në formën e tubave exchanger ngrohjes me diametër të madh (p.sh. 200mm) ose depozitat zhavorrit . Continue reading Ngrohjes exchanger terren për rimëkëmbjen e energjisë

Sistemeve diellore dhe fermat diellore

eHouse Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi – përdorimin e energjisë diellore për të marrë ngrohjes falas .
Ka shumë lloje të mbledhësit diellore dhe shumë forma të ndarjeve dhe kategorive

 • Apartament
 • Alegorik – fokusim
 • Vakuum
 • Merkur
 • Rrotullues – Ndjekja e diellit

Teknologjia e prodhimit dhe lloji kolektorit të ndikojë në efikasitetin dhe performancën , izolues të mesme , Ndryshimi i sipërfaqes së transferimit të ngrohjes në gjithë sipërfaqen e kolektorit .
Ne do të bëjmë ndarjen e mediave për të marrë ngrohjes nga kolektorit: Continue reading Sistemeve diellore dhe fermat diellore

Themelet ngrohjes dhe hobs – shpëtuar e ngrohjes në tokë dhe Automatizim

Automatizimi në shtëpi , Automatizimi në shtëpi eHouse – Ngrohje nga themelet energji të lirë për të reduktuar të energjisë arratisjen ngrohje .
Nëpërmjet targa themeli dhe baza drejtimin e një sasi të madhe të energjisë për ngrohje , për shkak të ngrohjes së lartë – Koeficientët transferimit të betonit .
Veç kësaj , ajo nuk është e mundur ngrohja e themeleve dhe mbështetur pllakën e poshtme e cila është një urë shumë efikas termike . Continue reading Themelet ngrohjes dhe hobs – shpëtuar e ngrohjes në tokë dhe Automatizim

Dizajn ekonomike dhe ekologjike në shtëpi , përdorimit të burimeve të energjisë falas

eHouse Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi – Shtëpi ekologjikisht miqësore dhe design obuilding .
Shtëpi dhe ndërtesa në krahasim me banesa dhe apartamente në bllok janë shumë më të mëdha të energjisë për ngrohje kërkesa për ngrohje në dimër dhe në verë ftohje (disa qindra perqind / për metër katror) .
Kjo është për shkak të ndërtimit , është e hapur në çdo drejtim dhe shumë të ekspozuar ndaj fenomeneve negative të motit të tilla si erërat , acar , insolancë lartë verë , shi , etj . . Continue reading Dizajn ekonomike dhe ekologjike në shtëpi , përdorimit të burimeve të energjisë falas

eHouse 1 – Automatizimi në shtëpi – kontrollues shtete në formë binare

eHouse Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi version 1 – kuadër të sistemit kontrollues statusit Automatizimi në shtëpi .
Për të krijuar një plotësisht funksionale , software efikase vet për panelet e kontrollit që kërkojnë vizualizimi duhet të zbatojnë drejtpërdrejtë deshifrim eHouse 1 shofer statusin në formë binare . Continue reading eHouse 1 – Automatizimi në shtëpi – kontrollues shtete në formë binare

Ndërtimi Automatizimi eHouse Ethernet – Bashkëpunimi panele të kontrollit direkt me kontrollorët mbi UDP

eHouse Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi Ethernet version mundëson komunikim të drejtpërdrejtë me një numër praktikisht të pakufizuar të paneleve të shfaqin statusin aktual të Kontrollorët Automatizimi në shtëpi duke përdorur protokollin UDP në LAN . Continue reading Ndërtimi Automatizimi eHouse Ethernet – Bashkëpunimi panele të kontrollit direkt me kontrollorët mbi UDP

Instalimi i sistemit Windows 8 operativ

Testet e operativ Windows 8 systemx – 64bit për Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi – .
Instalimi i Windows 8 në PC të vjetër (rreth 5 vjet) , kjo është ajo që do të ndodhë para se të fillojë .
Ne do të diskutojmë instalimin e ” preview release ” për zhvilluesit sepse 64bit , versioni tjetër nuk është ende në dispozicion . Problemi i parë është i hasim shkarkimit një skedar nga sistemi server microsoft projektuar rreth 5GB .
Shkarkoni këtë skedar mund të shkaktojë një shumë të stresit , veçanërisht në një internet dobët (të ngadaltë dhe jo shumë të qëndrueshme) Lidhje dhe ajo mund të marrë disa ditë .
Pra, ajo është e mirë për të filluar ato dhe të shkojnë në pushime , mënyrë që të mos mërzitur . Continue reading Instalimi i sistemit Windows 8 operativ

Automatizimi Ndërtimi – Krijimi i një panel kontrolli kompjuterik për tableta dhe smartphones me Windows Phone 8

eHouse Automatizimi në shtëpi , Menaxhim Ndërtimi – programimin dhe zhvillimin e software për panelet e kontrollit (PDA , Smartphones , Touch Panel , PC , Tabletë) , me Windows 8 sistemin operativ për të menaxhuar ndërtesë automatizim Continue reading Automatizimi Ndërtimi – Krijimi i një panel kontrolli kompjuterik për tableta dhe smartphones me Windows Phone 8

Automatizimi në shtëpi të tilla si krijimi algoritme të kontrollit tuaj për të eHouse sistemit

Menaxhim Ndërtimi eHouse ju lejon të krijoni mbulesë tuaj (Zbatim kandidon për një PC të cilën sistemi eHouse server) , që e bën të lehtë për të krijuar algoritme tuaj individuale programimit duke përdorur template EhouseLogAnalizer tonë software për Delphi . Continue reading Automatizimi në shtëpi të tilla si krijimi algoritme të kontrollit tuaj për të eHouse sistemit

Ndërtimi Automatizimi eHouse – Duke analizuar Regjistra Programim burimor të Windows kodin e sistemit

eHouse Automatizimi në shtëpi ju lejon të krijoni fotografi log tekst dhe Përkthim – shënuesit bazë për të sinjalizuar një shtetet më të rëndësishme të sistemit , Statusi i prodhimit , Unë , matjet matjen e inputeve , Nivelet dimmer .
Continue reading Ndërtimi Automatizimi eHouse – Duke analizuar Regjistra Programim burimor të Windows kodin e sistemit